Книгите преку моите фотографии (дел 4)

Веројатно досега веќе знаете дека од пред извесно време креирав и Читателка инстаграм профил, но за оние кои не знаат или не ја следат оваа социјална мрежа, во прилог дел од моите фотографии 🙂

Би можело да ти се допадне и ова...