The Wedding Date – Jasmine Guillory

Согласувајќи се да оди на свадба со момче кое го запознава при заглавување во лифт, Алекса Монро прави нешто кое никогаш не би го направила. Но, има нешто во врска со Дру на кое...

You Had Me At Hello – Mhairi McFarlane

Што се случува кога оној што некогаш заминал, сега се враќа назад?Рејчел и Бен. Бен и Рејчел. Некогаш биле тие двајца против светот…Поминува една деценија откако тие се виделе за последен пат, но кога...

In the Barren Ground – Loreth Anne White

Во пространата дивина на северна Канада, секој час во долгите зими е исполнет со мрак. Луѓето се малку на број, а крволочните животни слободно шетаат.На полициската службеничка Тана Ларсон не ѝ пречи мракот и...

Три нови романси за љубовно расположение

Конечно се збогувавме најдооолгиот месец во годината, а сега време е за февруари кој во мојата глава е поврзан со љубовта, виното и… хаику поезијата! 😀Без оглед на тоа дали сакате некому да подарите...

With the Fire on High – Elizabeth Acevedo

Со двегодишна ќерка за која треба да се грижи и нејзината баба која е тука да ѝ помогне во тоа, средношколката Емани Сантијаго мора да донесе тешки животни одлуки и да ги направи работите...

The Friendship List – Susan Mallery

Да танцувам до зори Да скокам со падобран Да носам бикини на јавно место Да започнам да живеам Едно лето, две најдобри пријателки решаваат да го започнат својот живот од почеток.Самохраната мајка Елен Фокс...

Lovely War – Julie Berry

Во 1917 година, додека Првата Светска војна е во својот зенит, Хејзел и Џејмс за првпат се запознаваат на една забава во Лондон. Таа е срамежлива и талентирана пијанистка; тој е војник со соништа...