Книгите преку моите фотографии

Оние кои ме познаваат, можат да потврдат дека освен книгите, голема љубов ми е и фотографијата. Често се случува да ги спојам овие две работи, а блогов е одлична прилика да споделам мал дел од моите фотографии 🙂

Би можело да ти се допадне и ова...