Книгите преку моите фотографии (дел 3)

Од неодамна направив Читателка инстаграм профил, што ми е дополнителна мотивација да правам што повеќе фотографии со наслови од домашната библиотека 😀 Ако сакате да гледате уште повеќе вакви фотографии, не заборавајте да ме заследите на Инстаграм и секако, да ги погледнете првиот и вториот дел на мојот блог 🙂

Би можело да ти се допадне и ова...