Илустрации кои ја покажуваат моќта и убавината на книгите

Една слика – илјада зборови 🙂 Книгите ни овозможуваат бегство од реалноста и ни отвораат прозорец кон нови светови, светови на фантазија каде сè е возможно. Го хранат нашиот дух и ум, нè зближуваат едни со други и ни даваат поинаква перспектива на работите околу нас. Оние кои се големи љубители на читањето, сигурно ќе се пронајдат и ќе ги разберат овие илустрации.

 

Би можело да ти се допадне и ова...