Новогодишни елки од книги

Драги љубители на книги, ги накитивте ли вашите новогодишни елки? Ако сè уште не сте го сториле тоа, а сакате да бидете уникатни, во прилог интересни идеи за новогодишни елки направени од книги 🙂

Би можело да ти се допадне и ова...