Category: Хумор

“Someday, Someday, Maybe” – Lauren Graham

Френи е 28 годишна девојка која следејќи го својот сон да стане актерка, се преселува во Њујорк, каде со двајца цимери дели стан во Бруклин. Знаејќи колку е тешко да го најдеш своето место...

Запознајте го Фредрик Бакман и неговите топли приказни

Фредрик Бакман е шведски писател кој на својата листа има неколку бестселери преведени на повеќе од 25 јазици. Кај нас ретко кој знае за него, бидејќи ниедна од неговите книги (барем засега) не е...